Zakelijk bellen met Microsoft teams

Verrijk je zakelijke telefonie met moderne oplossingen, zoals bellen met Microsoft Teams. Een nieuwe manier van telefoneren die perfect aansluit op het nieuwe werken.

Hoe werkt zakelijk bellen met Teams?

Microsoft Teams is een tool die bij het grote publiek bekend is vanwege haar functies voor chatten en videobellen met collega’s en relaties binnen Teams. Wat veel mensen echter niet weten is dat Microsoft Teams ook gebruikt kan worden om telefoongesprekken te voeren met externe contacten. Dankzij Direct Routing is het mogelijk om Microsoft Teams te koppelen aan je telefooncentrale. Op deze manier kun je via Teams bellen naar vaste en mobiele nummers. Hiervoor kun je gewoon je eigen telefoonnummer behouden.

Bellen met Microsoft Teams: de voordelen

De voordelen van zakelijk telefoneren via Teams zijn groot. Zo ben je overal bereikbaar op alle apparaten waarop Teams is geïnstalleerd. Zelf even niet bereikbaar? Via Teams kun je het telefoontje eenvoudig doorschakelen naar een beschikbare collega. Daarnaast bespaar je kosten omdat je geen fysieke telefoonlijnen meer nodig hebt. Bovendien is bellen via Teams volledig schaalbaar en flexibel aan te passen aan jouw wensen.

Van den Bulk ICT & Telecom helpt bij de integratie

Ben je geïnteresseerd in bellen via Teams? Van den Bulk verzorgt de koppeling tussen Microsoft Teams en jouw telefooncentrale. Maak een afspraak met een van onze accountmanagers om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Terug naar overzicht