Mobiele telefonie

Een organisatie kan tegenwoordig niet meer zonder mobiele telefonie. Elke medewerker - of diegene nou op kantoor werkt of vanaf een externe werkplek - is via een mobiel netwerk direct bereikbaar.

Een dynamische markt

De markt voor mobiele telefonie ontwikkelt zich in razend tempo. Het aanbod van producten en diensten verandert iedere dag. Als ondernemer zie je soms door de bomen het bos niet meer. Kies je voor een los mobiel abonnement voor iedere werknemer? Of gaat je voorkeur uit naar een totaaloplossing, zoals KPN ÉÉN? Wat je wens ook is, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Excellence partner van KPN

Dankzij het Excellence Partnerschap met KPN zijn wij als geen ander in staat om jouw situatie in kaart te brengen. Onze accountmanagers bekijken het actuele marktaanbod en maken een kritische analyse van jouw huidige situatie. In veel gevallen kan met een aantal wijzigingen een kostenbesparing gerealiseerd worden. Daarnaast biedt het Excellence Partnerschap met KPN ons de mogelijkheid om aan de hand van jouw belgedrag een uiterst concurrerend maatwerk voorstel uit te brengen.

Advies nodig over mobiele telefonie?

Maak een afspraak met een van onze accountmanagers om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Terug naar overzicht