Zakelijk internet

Een wereld zonder internet? Het is inmiddels bijna ondenkbaar geworden. Internet is dé basis voor veel soorten communicatie, zoals e-mail, telefonie, pintransacties en alarmsystemen. Bij Van den Bulk Telecom begrijpen wij dat een snelle én stabiele internetverbinding onmisbaar is om jouw werk goed uit te kunnen voeren.

Leveren en installeren van zakelijke internetverbindingen

Van den Bulk Telecom levert en installeert zakelijke internetverbindingen. Dat varieert van ADSL tot glasvezel, afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid. Wij adviseren welk abonnement het beste bij jouw organisatie past en denken mee over snelheid en veiligheid van het internet.

Zakelijk internet en telefonie in één pakket

Internet en (mobiele) telefonie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij steeds meer bedrijven bestaat de wens om diensten te combineren en een totaalpakket af te nemen. Ook hierbij kan Van den Bulk Telecom van dienst zijn. Bijvoorbeeld met KPN ÉÉN, een totaalpakket voor internet, vaste telefonie en mobiel. Dankzij ons Excellence Partnerschap met KPN zijn wij als geen ander in staat om jouw situatie in kaart te brengen en de best mogelijke oplossing aan te bieden op basis van jouw wensen.

Advies over zakelijk internet?

Maak een afspraak met een van onze accountmanagers om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken die passen bij jouw wensen.

Contact

Terug naar overzicht