Adres: Hanzestraat 4 7006 RH, Doetinchem Telefoon: 0314 - 66 50 00
U bent hier: Home  »  Organisatie  »  Wie zijn wij  »  Historie

Historie

Van den Bulk Telecom B.V. is in 1989 begonnen met de verkoop en installatie van telecommunicatie systemen; in eerste instantie als onderdeel van Bulk Shop-Supplies. Sinds 1996 functioneert deze tak geheel zelfstandig op de zakelijke telecommunicatie markt.

In 2004 is het bedrijf als gevolg van een intensieve samenwerking door KPN benoemd als KPN Top Partner. Later, in 2011, heeft KPN een verdere selectie doorgevoerd, waarbij zij aan de 20 beste partners in Nederland een Platina Business Partner-status hebben toegekend. Deze unieke titel is gebaseerd op een langdurige samenwerking en op specialistische (en getoetste) telecomkennis. Van den Bulk Telecom B.V. is trots hierbij te mogen horen.

Ook in de markt voor telecommunicatie komt het aan op vakmensen. Logisch dus dat ons team uiterst zorgvuldig is samengesteld en opgeleid. Vandaag de dag kent het bedrijf 22 medewerkers, leer ze kennen; onze mensen.

KPN Platina Partner

U kiest voor betrouwbare producten en diensten van KPN en doet graag zaken met een flexibele en betrokken partner? Dan bent u bij de ons aan het juiste adres. Met ons heeft u persoonlijk contact en bent u verzekerd van onafhankelijk advies.

Heeft u vragen?

Bel mij terug
Copyright © 2021 Van den Bulk Telecom B.V. | Webdesign & CMS : DO-IT Online