Adres: Hanzestraat 4 7006 RH, Doetinchem Telefoon: 0314 - 66 50 00
U bent hier: Home  »  Organisatie  »  Wie zijn wij  »  Waarom Van den Bulk?

Waarom Van den Bulk?

Zes redenen om te kiezen voor Van den Bulk Telecom:

1

Persoonlijk contact

Bij ons bent u geen nummer, maar een klant. Uw wensen bespreekt u aan tafel met uw vaste account manager. Wij onderscheiden ons op basis van persoonlijkheid. Persoonlijk contact wekt wederzijds vertrouwen; dé basis voor een zakelijke lange termijn relatie.

2

Volledig portfolio

Wij bieden een volledig portfolio op het gebied van zakelijke telefonie oplossingen. Een nieuwe telefooncentrale, een snellere internetverbinding of een passend mobiel abonnement? U vindt het allemaal onder één dak; Van den Bulk Telecom B.V. adviseert u. U heeft nog maar één aanspreekpunt en doet zaken met één betrokken partner.

3

KPN Platina Business Partner

Rene Schenk, directeur Business Partner Organisatie van KPN legt uit wat het Platina Partnership precies inhoudt: "We wilden meer aandacht aan onze klanten schenken door meer bij hen aanwezig te zijn en hen beter te leren kennen. Dat resulteerde in het Platina Partnership, waarmee we nog meer samenwerken met een aantal geselecteerde business partners. Voor de klant betekent het Platina Partnership dat zij het beste van twee werelden krijgt; Zowel de service en kennis die men van Van den Bulk Telecom B.V. gewend is, als de scherpe aanbiedingen en goede telecomoplossingen die KPN biedt."

4

Onafhankelijk advies

Van den Bulk Telecom B.V. voert een breed assortiment producten en diensten van verschillende providers, leveranciers en merken.  De keuze hierin is volledig gebaseerd op uw specifieke wensen.

5

Transparantie

De telecommarkt wordt overschaduwd door negatieve ervaringen, veelal als gevolg van gebrekkige transparantie. Van den Bulk Telecom B.V. voorziet u van een doorzichtig aanbod en verdienmodel. Geen addertjes onder het gras; dit schept vertrouwen en zorgt voor een langdurige zakelijke relatie met onze klant.

6

Internationaal

Met onze dochteronderneming in Duitsland opereren wij op internationaal niveau en zijn daarom als geen ander in staat om uw (internationale) vestigingen met elkaar te koppelen. Zie ook: http://www.maerkom.de/

KPN Platina Partner

U kiest voor betrouwbare producten en diensten van KPN en doet graag zaken met een flexibele en betrokken partner? Dan bent u bij de ons aan het juiste adres. Met ons heeft u persoonlijk contact en bent u verzekerd van onafhankelijk advies.

Heeft u vragen?

Bel mij terug
Copyright © 2021 Van den Bulk Telecom B.V. | Webdesign & CMS : DO-IT Online